Bagageregels KLM
/
/
Bagageregels KLM
KLM

Bagageregels KLM

De bagageregels van KLM

Handbagage KLM

Economy Class

In Economy Class mag u altijd meenemen:

  • 1 stuk handbagage van maximaal 55 x 35 x 25 cm inclusief handgrepen en wielen;
  • 1 accessoire (zoals een kleine handtas of laptoptas) van maximaal 40 x 30 x 15 cm.

Uw handbagage mag in totaal 12 kg wegen. Houd er rekening mee dat onze cabine crew u niet kan helpen met het opbergen van uw bagage in de bagagebakken, behalve in het geval van specifieke uitzonderingen.

Premium Comfort Class

In Premium Comfort Class mag u altijd meenemen:

  • 2 stuks  handbagage, elk stuk maximaal 55 x 35 x 25 cm  inclusief handgrepen en wielen;
  • 1 accessoire  (zoals een kleine handtas of laptoptas) van maximaal 40 x 30 x 15 cm .

Uw handbagage mag in totaal 12 kg wegen. Houd er rekening mee dat onze cabine crew u niet kan helpen met het opbergen van uw bagage in de bagagebakken, behalve in het geval van specifieke uitzonderingen.

Business Class

In Business Class mag u altijd meenemen:

  • 2 stuks handbagage, elk stuk maximaal 55 x 35 x 25 cm inclusief handgrepen en wielen;
  • 1 accessoire (zoals een kleine handtas of laptoptas) van maximaal 40 x 30 x 15 cm.

Uw handbagage mag in totaal 18 kg wegen. Houd er rekening mee dat onze cabine crew u niet kan helpen met het opbergen van uw bagage in de bagagebakken, behalve in het geval van specifieke uitzonderingen.

Handbagage voor baby’s

Het aantal stuks bagage dat u voor uw kinderen aan boord mag meenemen, wijkt af als zij geen eigen stoel hebben. Reist uw kind van jonger dan 2 jaar op uw schoot? Dan mag u voor uw kind 1 stuk handbagage meenemen met een maximale afmeting van 55 x 35 x 25 cm en een maximaal gewicht van 12 kilogram.

Ruimbagage KLM

Economy Class

Het aantal koffers dat u kunt inchecken als u Economy Class vliegt, hangt af van een aantal details, zoals uw bestemming en tickettype. Bovendien kunt u tijdens of na het boeken altijd extra ruimbagage aanschaffen. Per tickettype is de onderstaande hoeveelheid ruimbagage altijd inbegrepen.

  • Light-ticket: geen ruimbagage inbegrepen.
  • Standard- of Flex-ticket: 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg en maximaal 158 cm (lengte + breedte + hoogte) inclusief handgrepen en wielen.

Naar sommige bestemmingen mag u 1 extra stuk ruimbagage meenemen bovenop de standaard inbegrepen hoeveelheid. Bereken het exacte aantal stuks voor uw bestemming.

Premium Comfort Class

Als u in met een Standaard- of Flex-ticket in Premium Comfort Class reist, mag u 2 stuks ruimbagage meenemen. Elke koffer mag maximaal 23 kg wegen en een maximale grootte hebben van 158 cm (lengte + breedte + hoogte) zijn, inclusief handvatten en wielen. Reist u met een Light-ticket? Dan is ruimbagage niet inbegrepen.

Business Class

Als u in met een Standaard- of Flex-ticket in Business Class reist, mag u 2 stuks ruimbagage meenemen. Elke koffer mag maximaal 32 kg wegen en een maximale grootte hebben van 158 cm (lengte + breedte + hoogte) zijn, inclusief handvatten en wielen. Reist u met een Light-ticket? Dan is 1 stuk ruimbagage van maximaal 32 kg inbegrepen.

Bagage voor kinderen

Het aantal stuks bagage dat u voor uw kinderen mag inchecken, hangt af van hun tickettype en of ze een eigen stoel hebben.

  • Heeft u een stoel voor uw kind gereserveerd? U mag het aantal stuks ruimbagage meenemen dat is inbegrepen in het tickettype dat u heeft gekozen.
  • Reist uw baby op uw schoot? Als ruimbagage is inbegrepen bij het tickettype dat u heeft geboekt, kunt u één item van 10 kg meenemen voor uw kind.

Al een vlucht met KLM geboekt?

We raden u sterk aan om in uw reisgegevens te controleren hoeveel koffers u mag inchecken. Denkt u dat het misschien niet genoeg is? Geen zorgen, u heeft altijd de mogelijkheid om extra ruimbagage aan te schaffen.

Check hier KLM

 

 

 

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.